GMM #073: Så här löser vi terrorismen

Dåd i USA och IS hotar Sverige. Uppenbarligen fungerar inte de “lösningar” som EU och Sverige erbjuder. Men likväl går det att lösa och Magnus berättar hur. Förutom det kommenterar han Expressens Britta Svensson som kärlekskrankt skriver om de “nyanlända” unga männen, och hur Bråvallafestivalen ska lösa sexuella övergrepp.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Karl XII:s marsch

– Sabaton, Konungens likfärd

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp