GMM #072: Handikappade får flytta på sig när nyanlända ska bo centralt

Eftersom gruppen svenskar alltid måste maka på sig när utlänningarna skall ha, vräks nu handikappade i Piteå. Kommer detta gå obemärkt förbi? EU-toppar blir alltmer oroade och nu uppmanar man medlemsländerna att inte tillåta folkomröstningar och medlemskapet. Det och mycket annat i morgonens avsnitt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

Thore Skogman, Älgjakten

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp