GMM 069: Traditionell man? Då är du sjuk!

En ny undersökning visar att män som är “traditionellt manliga” egentligen är sjuka och att deras lider av såväl depressioner som annan psykisk ohälsa – och inte heller söker de hjälp. Magnus reder ut det hela i dagens avsnitt, med ett rop om hjälp till de traditionella kvinnorna! Därtill pratar han om hur eliterna i Europa nu försöker tysta motståndet. Välkommen!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Elisabeth Andreassen, Klinga mina klockor
– Svensk Ungdom, Frågor till far

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp