GMM #068: Man kan inte lita på Anna Kinberg Batra

Moderatledaren Anna Kinberg Batra gör helt om i flyktingfrågan… eller? Nej menar Magnus och varnar för hennes locktoner. En soldat från Livgardet riskerar straff efter att ha vägrat att ställa på på Pride, vilket tarvar kommentar och i Österrike gör man som i USA då konservativa vägrar stödja FPÖ:s kandidat i presidentvalet.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Marie Bergman, När vällingklockan ringde
– Shutdown, Pray for War

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp