GMM #066: Svältande pensionärer och en minister utan förstånd

Hur kan det vara möjligt att vi år efter år hör om pensionärer som lider? Det borde räcka med en rapport varefter det löses. Men med de ministrar vi har är det inte så underligt! Det är heller inte underligt att sådana som tjänar pengar på “flyktingkrisen” vill ha mer “flyktingar”. Det och mycket mer i dagens program.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Ludwig van Beethoven, Violin Sonata No. 7 in C Minor, Op. 30 No. 2 (Arr. L. Drouet for Flute & Piano): III. Scherzo: Allegro

– Final War, The Patriots

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp