GMM #064: Förr eller senare smäller det ordentligt i Sverige

Nour El Refai rapporterar om hur hon utsatts för rasism och är bara en i raden av många. Lögn tror Magnus och förklarar varför. Varför har Sverige varit relativt förskonade från terrorattacker? Magnus har en idé men menar att det bara är en tidsfråga. Uppenbarligen, vilket UG rapporterar om, söker de mål i Sverige.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Nordman, Vandraren

– Sven-Ingvars, Byns enda blondin

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp