GMM #063: Sularpsfarmen – framgångssagan som kantrade

Magnus är trött på “framgångssagor” som vi matas med, där “flyktingen” kom och lyfte hela bygden, eftersom det alltid finns en annan sida som förr eller senare kommer upp. För få kvinnor i historieböckerna säger feministerna och Magnus håller med. Fram med dem och avslöja feministernas lögner! Hat och hot i USA, vem ligger bakom det?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– La délivrance d’Orléans II, Jean d’Arc: Battles & Prisons

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp