GMM #062: Muslimer går samman för att ställa krav i Sverige

Flera muslimska församlingar går samman för att stärka sina positioner i Sverige. Samtidigt anklagar vänstern moderater för att vara otrogna med den nationella oppositionen; det är inte kul att se hur ens inflytande försvinner. Och som grädde på moset vill stockholmare inte hyra ut till lycksökande utlänningar.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Niccolò Paganini, Gitarrkvartett

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp