Frälsis svek: valde våldtäkts-Mohammed framför hans offer

Hur är man funtad om man som ledare på ett sommarläger får veta att en av deltagarna våldtagit en annan och man väljer att inte agera? Det måste vi fråga oss efter att just detta skett, på ett läger anordnat av Frälsningsarmén till råga på allt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Kanske sjöng man lidelsefullt tillsammans på Frälsningsarméns sommarläger: “Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barnaskara…”, men ack så man bedrog sig. Snarare upplevde en deltagare, en flicka, hur sommardrömmen blev en mardröm. Mardrömmen heter Mohammed, han våldtog henne nämligen. Sedan fördjupades mardrömmen ytterligare då ledarna på lägret valde sida – Mohammeds sida.

Nyheter idag och Fria tider har rapporterat om händelsen efter att dom fallit i Västmanlands tingsrätt och det som framkommer är bottenlöst vedervärdigt. Behöver jag förresten säga att ingen annan media verkar ha intresserat sig nämnvärt? Nej, vi vet ju hur det är.

Man måste ställa sig frågan hur man som vuxen ledare på ett kristet sommarläger är funtad när en deltagare – en ung flicka – berättar att hon blivit våldtagen och man väljer att ta ställning för våldtäktsmannen? Det är för mig ofattbart men det är precis vad som hänt. Efter att våldtäkten – dagen efter den skett – uppdagades tystade man ner det hela. Polisen kontaktades inte och i domen står det hur Frälsningsarméns ledare reagerade:

”de var ledsna, men att de helst inte ville skicka hem Mohammed”.

Det finns orsaker till att jag håller avståndet till de moderna kyrkorna och så kallade kristna organisationerna. Ovan är ett skäl och så gott som något. Jag tar Kristus ord på allvar och tolkar dem bokstavligt:

“Men den som förleder en av dessa små som tror på mig, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals och han sänktes i havets djup.”

Detta är precis vad som borde ske med Frälsis ledare som svek flickan på sommarlägret. Men så kommer inte ske, så klart. En pervers syn på “förlåtelse” präglar den så kallade kristenheten av idag så ledarna behöver nog inte oroa sig, de får nog fortsatt förtroende vad det lider.

Att Mohammed gjorde som han gjorde var väl väntat med tanke på att domen i tingsrätten också dömde honom för våldtäkt mot barn i samma veva. Domen ja… sex månaders sluten ungdomsvård har Mohammed att se fram emot. Inte heller det förvånar väl någon.

Den sorgliga sammanfattningen av allt detta är att vi kan hugga i sten det faktum att det inte finns några säkra platser (och ja, här passar begreppet in) i det mångetniska Sverige. Ett Sverige som skapats av samma krafter som inte heller tar ansvar för det monster det skapat. Kristna av olika schatteringar har fått slitna knän på byxorna och pressat knogarna blåa i bön om “den kristnas plikt”. Glöm inte den barmhärtiga samariern rapar de fram och har ingen aning om vad något handlar om. Ett tips, se vad Thomas av Aquino (som får anses vara ett tungt namn inom kristenheten) hade att säga.

Det spelar mindre roll om det är i Guds namn, demokratins namn eller solidaritetens namn som sveken sker. De sker och de sker hela tiden. Det är konsekvensen av den politiska korrektheten och det kommer inte ta slut förrän vi sätter stopp för det. Jag återkommer till den analys som jag så många gånger upprepat: etablissemanget har övergivit svenskarna och Sverige; de har övergivit kvinnorna och de svagaste i samhället. Vi måste överge dem och förstå att vi själva, ensamma är vägen framåt.

Vad gäller Frälsis – som vägrar uttala sig och därmed vägrar ta ansvar; som i sin egen organisation skapat en mentalitet som får deras egna ledare att svika “en av de små” – har jag inga förlåtande ord att erbjuda. Snarare tvärt om.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp