GMM #057: Statens attack mot alternativmedia

Medieutredningen visar tydligt hur oroade staten och gammelmedia är för alternativmedias fortsatta framgångar. Nu skall resurser sättas in för att stärka upp de regimtrogna ordentligt, Magnus kommenterar. Och så är det val i USA. Magnus knyter ihop säcken inför natten och resonerar kring olika scenarier beroende på valutgången.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Medieutredningen visar tydligt hur oroade staten och gammelmedia är för alternativmedias fortsatta framgångar. Nu skall resurser sättas in för att stärka upp de regimtrogna ordentligt, Magnus kommenterar. Och så är det val i USA. Magnus knyter ihop säcken inför natten och resonerar kring olika scenarier beroende på valutgången.   

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Siw Malmkvist, Balladen om det stora slagsmålet på

– Hank Williams, Jr., A Country Boy Can Survive

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp