GMM #055: Blir sexrobotarna vår undergång?

De sociala umgängesformerna förändras och även så grundläggande saker som sex och närhet blir alltmer artificiellt. Vad händer när kravlösheten erbjuds överlag? Därtill frågar sig Magnus, efter har blivit klar över att barn inte längre kan vinna fotbollsturneringar, hur dessa små kommer fungera – eller inte fungera – som vuxna.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

De sociala umgängesformerna förändras och även så grundläggande saker som sex och närhet blir alltmer artificiellt. Vad händer när kravlösheten erbjuds överlag? Därtill frågar sig Magnus, efter har blivit klar över att barn inte längre kan vinna fotbollsturneringar, hur dessa små kommer fungera – eller inte fungera – som vuxna.  

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Thore Skogman, Storfiskarvalsen

– Arne Quick, Hem till Norrland

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp