294. Tack Norran för reklamen…

Ju fler desto bättre, säger man och det är nog sant – det måste det vara eftersom det är många kockar i dagens soppa. Dan, Magnus, Björn och Jonas håller i rodret såväl Daniel Friberg (Arktos) och Simon Holmqvist (Nordiska motståndsrörelsen) gästar programmet. Det blir mycket om det som är viktigt, som vanligt!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Ju fler desto bättre, säger man och det är nog sant – det måste det vara eftersom det är många kockar i dagens soppa. Dan, Magnus, Björn och Jonas håller i rodret såväl Daniel Friberg (Arktos) och Simon Holmqvist (Nordiska motståndsrörelsen) gästar programmet. Det blir mycket om det som är viktigt, som vanligt!

  • Det senaste från USA, presidentvalskampanjen med mera från andra sidan Atlanten.
  • Spridningskollen läggs ned.
  • Trots propagandan, rysskräcken vill inte sätta sig.

Gäster och inringare

  • Daniel Friberg från Arktos förlag.

Vi återkopplar från Identitär idé och Frihetskongressen i Tyskland såväl som vad som är nytt från Arktos. Bland annat berättar Daniel om det bokprojekt som är på gång, en bok av Joakim (Oskorei) Andersen, Motpols mesta skribent som i detta nu skrivs. För att tillse att utgivningen kan bli av har Arktos inlett en kampanj på Kickstarter. Vill du stödja kampanjen, följ länken nedan.

Ur ruinerna: 2000-talets höger växer fram av Joakim Andersen.

  • Simon Holmqvist från Nordiska motståndsrörelsen.

Simon är en av flera medlemmar och aktivister i Nordiska motståndsrörelsen som blivit uthängda av lokaltidningar i Norrland och berättar här om den upplevelsen och hur den påverkat honom. 

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp