GMM #050: Om kraschen inte kommer?

Många väntar på den ena eller andra händelsen som skall vara katalysator för det nationella uppvaknandet. Men vad gör vi om denna händelse – som oftast är en systemkollaps – inte blir av. Vad gör vi om det tuggar på som vanligt? Dör ut? Det är inte ett alternativ. Magnus pratar om detta i dagens avsnitt, och därtill ett nyhetssvep med kommentarer.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Många väntar på den ena eller andra händelsen som skall vara katalysator för det nationella uppvaknandet. Men vad gör vi om denna händelse – som oftast är en systemkollaps – inte blir av. Vad gör vi om det tuggar på som vanligt? Dör ut? Det är inte ett alternativ. Magnus pratar om detta i dagens avsnitt, och därtill ett nyhetssvep med kommentarer..

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp