GMM #049: “Det skall fostras hårt, som skall växa till makt!”

Se möjligheterna! Magnus berättar om de fantastiska möjligheter som denna annars så dystra tid ger oss om vi är beredda att kavla upp ärmarna. Han resonerar också om den grund han står på vad gäller den vidare geo- eller realpolitiska analysen. Allt är förhandlingsbart, utom just denna grund. Det och en hel del annat i dagens program.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Se möjligheterna! Magnus berättar om de fantastiska möjligheter som denna annars så dystra tid ger oss om vi är beredda att kavla upp ärmarna. Han resonerar också om den grund han står på vad gäller den vidare geo- eller realpolitiska analysen. Allt är förhandlingsbart, utom just denna grund. Det och en hel del annat i dagens program.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp