GMM #048: Vad definierar en man? (Med Marcus Follin)

I dagens program har Magnus bjudit in Marcus Follin (The Golden One) för att få hjälp att svara på en lyssnarfråga angående manlighet. Detta utgör stommen i dagens sändning. Marcus är med från start och de hinner även kommentera ledsna transor i England och gå igenom viktiga historiska händelser.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

I dagens program har Magnus bjudit in Marcus Follin (The Golden One) för att få hjälp att svara på en lyssnarfråga angående manlighet. Detta utgör stommen i dagens sändning. Marcus är med från start och de hinner även kommentera ledsna transor i England och gå igenom viktiga historiska händelser.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp