GMM #045: Feminist-Zara vill inte ha manstanter

Hör och häpna, Magnus håller med Zara Larsson i en relationsfråga och förklarar – utan krussiduller – vad som gäller för både män och kvinnor. Är Magnus feminist numera? Han kommenterar också att Löfven vägrar kalla Saudi för en diktatur och går hårt åt den nationella oppositionens oförmåga att ordna för sig själv.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Hör och häpna, Magnus håller med Zara Larsson i en relationsfråga och förklarar – utan krussiduller – vad som gäller för både män och kvinnor. Är Magnus feminist numera? Han kommenterar också att Löfven vägrar kalla Saudi för en diktatur och går hårt åt den nationella oppositionens oförmåga att ordna för sig själv.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp