GMM #042: Fattiga pensionärer är en skam på Sveriges banér

Magnus levererar ett intensivt program med många kloka ord. Stefan Löfven varnar för flyktingströmmar på grund av det som sker i Mosul, men hur är det möjligt? Stadsmissionen larmar om allt fattigare svenskar. Magnus sparar inte på krutet när han väger vår civilisation utifrån hur de svaga och sjuka behandlas. Och till sist, gatukamp och metapolitik; finns det en konflikt däremellan?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Magnus levererar ett intensivt program med många kloka ord. Stefan Löfven varnar för flyktingströmmar på grund av det som sker i Mosul, men hur är det möjligt? Stadsmissionen larmar om allt fattigare svenskar. Magnus sparar inte på krutet när han väger vår civilisation utifrån hur de svaga och sjuka behandlas. Och till sist, gatukamp och metapolitik; finns det en konflikt däremellan?

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp