GMM #038: Bland jihad-gangsters och clowner som ska ha stryk

Motgift bli åter sannspådda när rapporter gör gällande att islamister korsbefruktas med kriminella utlänningar i Europa. Tullen i Sverige gör allt fler beslag av expanderbatonger, vad kan det bero på. Och sist men inte minst, ge en clown på käften om du får tillfälle, menar Magnus.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Motgift bli åter sannspådda när rapporter gör gällande att islamister korsbefruktas med kriminella utlänningar i Europa. Tullen i Sverige gör allt fler beslag av expanderbatonger, vad kan det bero på. Och sist men inte minst, ge en clown på käften om du får tillfälle, menar Magnus.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp