GMM #035: Amnesty försvarar att lekplatser används som toaletter

Det är veckans sista Gomorron med Magnus och ämnena varierar. Efter att ha sågat samtyckeslagstiftningen vid fotknölarna går Magnus vidare med nedslag i det senaste från landet upp och ned. Bland annat tycker Amnesty att det är rätt av zigenartiggare att använda lekplatser som toaletter. Magnus håller inte med!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Det är veckans sista Gomorron med Magnus och ämnena varierar. Efter att ha sågat samtyckeslagstiftningen vid fotknölarna går Magnus vidare med nedslag i det senaste från landet upp och ned. Bland annat tycker Amnesty att det är rätt av zigenartiggare att använda lekplatser som toaletter. Magnus håller inte med!

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp