GMM #034: Demokratisk uppfostran i skolan är att trakasseras för att man är svensk

Magnus tar idag upp berättelsen om den unga flicka som trakasserades i skolan eftersom hon var “blond” och “söt”. Svenskfientligheten är en verklighet för många i Sverige idag. På samma ämne diskuterar han sedan skolplikten och ett uttalande om “demokratisk uppfostran”: vad är det? Det och mycket mer i dagens program.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Magnus tar idag upp berättelsen om den unga flicka som trakasserades i skolan eftersom hon var “blond” och “söt”. Svenskfientligheten är en verklighet för många i Sverige idag. På samma ämne diskuterar han sedan skolplikten och ett uttalande om “demokratisk uppfostran”: vad är det? Det och mycket mer i dagens program.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp