GMM #029: Inga sexövergrepp tack vare “ensamkommande flyktingbarn” – tro’t om du vill

Ska vi tro på att inte en enda anmälan om sexuella övergrepp inkom under kulturkalaset i Göteborg, tack vare att man satsat på att få dit “ensamkommande flyktinbarn”. Inte en chans i helvetet, menar Magnus, som också passar på att ifrågasätta en krönikör på Nyheter24. Sedan är frågan hur Stefan Löfven kan tycka att MP är regeringsdugliga. Det och mycket mer i dagens sändning.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Ska vi tro på att inte en enda anmälan om sexuella övergrepp inkom under kulturkalaset i Göteborg, tack vare att man satsat på att få dit “ensamkommande flyktingbarn”. Inte en chans i helvetet, menar Magnus, som också passar på att ifrågasätta en krönikör på Nyheter24. Sedan är frågan hur Stefan Löfven kan tycka att MP är regeringsdugliga. Det och mycket mer i dagens sändning.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp