Tysk familjetidning varnar för nationella familjer – de kan vara trevliga!

Med hjälp av extremvänstern varnar nu en stor tysk tidning som riktar sig till föräldrar för familjer som är "höger". Man ger också tips om hur man kan avslöja sådana familjer och vad man ska göra då.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Med hjälp av extremvänstern varnar nu en stor tysk tidning som riktar sig till föräldrar för familjer som är “höger”. Man ger också tips om hur man kan avslöja sådana familjer och vad man ska göra då.

Det är apotekstidningen Baby und Familie som intervjuar sociologer och en representant för den vänsterextrema och våldsbejakande organisationen Amadeu Antonio Stiftung om hotet från “högerextrema familjer”. Detta rapporterar Breitbart.

Den stora faran är att dylika familjer är som alla andra varför de kan utnyttja detta för att påverka andra föräldrar vid lekplatsen eller på dagis.

Kännetecken att hålla utkik efter

Enligt sociologen Michaela Köttig är högerextrema familjer “trevliga och engagerade”. Generellt skall man hålla utkik efter familjer som är “diskreta, blonda, söta och engagerade”. Detta är nämligen något som avslöjar dem.

För avslöjas måste de. Forskaren på högerextremism, Ava Prausner, berättar att den stora faran med dessa familjer är att de verkar helt normala.

Enligt Heike Radvan från den vänsterextrema och våldsbejakande organisationen Amadeu Antonio Stiftung kan barnen verka helt normala, men att de ofta är “mycket lydiga” och tystlåtna.

Andra varningstecken är att flickor i sådana familjer har “flätor och långa kjolar”. Ett annat varningstecken är att de inte har kläder med amerikanska märken.

swishdonate

Förbered och konfrontera

Hur skall man då agera om man stöter på en lycklig familj där barnen är väluppfostrade och inte bär sexualiserade kläder? Det viktiga är att man sätter ner foten från början, menar Köttig. “Konfrontera dem direkt” menar hon. Heike Radvan är noga med att poängtera att det inte finns utrymme för “förståelse” när man har att göra med sådana familjer.

Vidare tycker “experterna” att barnomsorgen måste vara tydliga, redan från början, att sådant som förknippas med högerextrema familjer inte har där att göra.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp