GMM #026: Svenskar fortsätter att slå tillbaka

Magnus tar itu med de senaste dagarnas nyheter, bland annat att Medborgargardet i Stockholm fortsatt slå tillbaka mot kriminella utlänningar under året. Men allt är inte så trevligt, speciellt inte i franska Calais, dit kvinnliga asylaktivister reser för att ha sex med lycksökarna från världens alla hörn.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Magnus tar itu med de senaste dagarnas nyheter, bland annat att Medborgargardet i Stockholm fortsatt slå tillbaka mot kriminella utlänningar under året. Men allt är inte så trevligt, speciellt inte i franska Calais, dit kvinnliga asylaktivister reser för att ha sex med lycksökarna från världens alla hörn.

Angående den förestående kongressen i Rom som Magnus nämner, finns närmare information att få här.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp