GMM #024: Att vara etnonationalist i ett mångetniskt samhälle

Förutom de vanliga nedslagen i historien fortsätter Anne Ramberg att kräva gamlingarna skall skuffas åt sidan för utlänningarnas skull. Annat som fortsätter är bilbränder och elände i förorterna. Magnus svarar också på en lyssnarfråga: hur ska man som etnonationalist förhålla sig till människor i sin närhet som är utomeuropéer eller lever i relationer över rasgränserna?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Förutom de vanliga nedslagen i historien fortsätter Anne Ramberg att kräva gamlingarna skall skuffas åt sidan för utlänningarnas skull. Annat som fortsätter är bilbränder och elände i förorterna. Magnus svarar också på en lyssnarfråga: hur ska man som etnonationalist förhålla sig till människor i sin närhet som är utomeuropéer eller lever i relationer över rasgränserna?

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp