GMM #021: Tänk att få förtryckas som de homosexuella

Måndag morgon och en pigg Magnus konstaterar att Sverige fortsatt är tryggare än någonsin… trots allt. Rasfrågan sticker också upp sitt söta huvud och denna gång applåderas “afrosvenskarna”. Slutligen ger Magnus svar på den eviga frågan: får nationella äta på McDonalds?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Måndag morgon och en pigg Magnus konstaterar att Sverige fortsatt är tryggare än någonsin… trots allt. Rasfrågan sticker också upp sitt söta huvud och denna gång applåderas “afrosvenskarna”. Slutligen ger Magnus svar på den eviga frågan: får nationella äta på McDonalds?

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

swishdonate

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp