Gomorron med Magnus #013

Dagens program, och de nästföljande två, är litet speciella då de snarare har karaktären av en "roadtrip" eftersom Magnus är på resande fot. Det blir lite kommentarer och skildringar av vad som händer under resans gång.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Dagens program, och de nästföljande två, är litet speciella då de snarare har karaktären av en “roadtrip” eftersom Magnus är på resande fot. Det blir lite kommentarer och skildringar av vad som händer under resans gång.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Etiketter

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp