Gomorron med Magnus #010

Magnus minns JRR Tolkien på hans dödsdag och resonerar kring franska revolutionen. I Sverige lever politikerna i en låtsasvärld och hånar krisen inom polisen, samt ser till så att skattepengar som hade behövts inom välfärden snarare går till privata medieaktörer. En lyssnarfråga betas också av.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Magnus minns JRR Tolkien på hans dödsdag och resonerar kring franska revolutionen. I Sverige lever politikerna i en låtsasvärld och hånar krisen inom polisen, samt ser till så att skattepengar som hade behövts inom välfärden snarare går till privata medieaktörer. En lyssnarfråga betas också av.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp