Gomorron med Magnus #007

Varför förbjöd man armborst på 1100-talet och vem var Huey P. Long? Blir det tryggare på sjukhusens akutmottagningar om ordningsvakterna försvinner? Varför pratar ingen om de döda som staplas på hög i kölvattnet av paret Clinton? Sist men inte minst, vad tänker Magnus kring asatron? Lyssna och lär!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Varför förbjöd man armborst på 1100-talet och vem var Huey P. Long? Blir det tryggare på sjukhusens akutmottagningar om ordningsvakterna försvinner? Varför pratar ingen om de döda som staplas på hög i kölvattnet av paret Clinton? Sist men inte minst, vad tänker Magnus kring asatron? Lyssna och lär!

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp