Gomorron med Magnus #006

Lär dig om Martin Luther King och rusdrycksförbudet som aldrig blev av. Därtill om feminister som gillar burkini, men inte starka tjejer i röd klänning samt en djupdykning i de 31 kön som staden New York nu erkänner. Detta och mycket mer i Magnus eget morgonprogram.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Södermans egna morgonprogram där han pratar om det han vill prata om och spelar den musik han vill spela. Ett bra sätt att börja dagen på helt enkelt.

Lär dig om Martin Luther King och rusdrycksförbudet som aldrig blev av. Därtill om feminister som gillar burkini, men inte starka tjejer i röd klänning samt en djupdykning i de 31 kön som staden New York nu erkänner. Och inte är det bättre i Sverige, så mycket står klart när vi tittar på ett styrdokument som visar att killar visst kan använda tjejernas toalett, om de känner för det. Med mera, så klart.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp