Burkiniförbud ger oss inte ett europeiskt Europa!

Löser vi Europas problem och det faktum att vita européer sakta men säkert trängs undan, genom att förbjuda burkini och slöja? Nej, menar Henrik Hanell, snarare tvärt om.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Debatten går. På Twitter, på ledarsidor, i kommentarsfält. Är burkiniförbud rätt? Ja säger kontrajihadisterna.
Nej säger jag. Tidsbrist förhindrar mig att skriva något särskilt långt denna gång. Tror dock inte det behövs.

Debatten om burkinins vara eller inte vara rasar som sagt. Den föranleddes av att fransk polis bett en kvinnlig badare på en offentlig strand att inte använda burkini då man i Frankrike har ett förbud mot sådana dräkter.
Frankrike har, som följd av flera terroristattacker, utfärdat undantagstillstånd vilket ca 99 procent av alla som kommenterar polisens agerande verkar ha missat.

Det är i sig problematiskt med ett undantagstillstånd men känner man till det borde man kunna förstå agerandet lite bättre.

Många som, helt riktigt förvisso, ser hur islam breder ut sig över Europa och oroas över detta jublar över franska polisens insats och över det rådande burkiniförbudet. ”De ska allt anpassa sig” tycks man resonera och tycker att förbud mot allt vad islamsk kultur heter är positivt.

För det första:

”Anpassning” av många, många miljoner icke-européer i Europa är endast önskvärt om man önskar européer att försvinna.

För det andra:

Står man och jublar över att vissa klädesplagg förbjuds riskerar man snart få välja om man vill jubla när dissidenter avrättas eller att själv avrättas som ”fiende till demokratin”. Att ropa på förbud mot allt är att ropa efter en järnhäl, en förtryckarstat. Förstå detta, alla ni som i grunden har en sund tveksam inställning till muslimsk påverkan på europeisk kultur.

Det spelar nämligen ingen roll om vi förbjuder burkinis, slöjor eller moskéer så länge västerlandet fortsätter att vara hela världens socialbyrå med en inhemsk befolkning som nedvärdera sig själva, sitt folks värde, och inte fattar att det samhälle de säger sig vilja ha är omöjligt utan etnisk homogenitet.

Europa behöver en radikal förändring.

Inte fler förbud.

Om skribenten

Henrik Hanell

Henrik Hanell

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp