Den välfinansierade fienden

George Soros "Open Society Foundation" har blivit hackade. Vi har börjat titta på dokumenten, och har en del att säga. Bland de som finansieras av Soros hittar vi bland annat Expo i Sverige. Vi för en ojämn kamp vad gäller ekonomiska resurser men trots det tar vi in på dem.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

George Soros “Open Society Foundation” har blivit hackade. Vi har börjat titta på dokumenten, och har en del att säga. Bland de som finansieras av Soros hittar vi bland annat Expo i Sverige. Vi för en ojämn kamp vad gäller ekonomiska resurser men trots det tar vi in på dem.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp