Tre exempel på debattens totala urspårning

Den offentliga "debatten" i Sverige är så urspårad, så skev och så sjuk att man ibland tror att man lever i en komedi. Ja, ibland känns fan i mig den dystopiska komedin Idiotrepubliken som en utopi jämfört med dagens galenskaper. Här är tre exempel på dagens Sverige - men bli inte upprörd, hånskratta istället!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Den offentliga “debatten” i Sverige är så urspårad, så skev och så sjuk att man ibland tror att man lever i en komedi. Ja, ibland känns fan i mig den dystopiska komedin Idiotrepubliken som en utopi jämfört med dagens galenskaper.

Låt oss idag titta på tre exempel från debatten i Sverige för att se vilka galenskaper som lyfts fram i tidningarna och vilka perversa idéströmningar som fått fotfäste i det moderna, liberala Sverige. Men låt oss inte bli nedslagna för det, utan låt oss skratta åt galenskaperna. Åtminstone för våra egna psykiska hälsas skull.

1. Kvinnor attraheras av män för att patriarkatet tvingar dem

Vad händer när man drar den galnaste av alla galna vänsterideologier, feminismen, ännu ett steg? Jo, då kommer man som Kimberly Olsson (varför ger folk sina barn namn som om de vore amerikanska strippor?) att enda anledningen till att kvinnor sexuellt attraheras av män är för att patriarkatet under tusentals år har tvingat dem till det.

Så när du i dina klaraste mest kåta tankar vill ha sex med den fina mannen du har träffat på krogen, hur vet du om det är ett medvetet eller ett undermedvetet val? Hur vet du att du egentligen vill ha honom snarare än att det är patriarkatet som får dig att vilja ha honom?

Att det skulle finnas någon biologisk förklaring, till exempel för fortplantning och skydd av avkomman, det har inte passerat Kimberlys hjärna.

stupidandnaive

Feminismen är galen. Men dess systerideologi är kanske ännu värre, nämligen homorörelsen:

2. Bögar som horar borde få mer respekt

Homosexualitet går ofta hand i hand med promiskuitet, och dessa överkåta varelser är bra uppfinningsrika när det gäller att komma på sätt att få ligga med så många som möjligt, så ofta som möjligt. Darkrooms, bastuklubbar och annat perverst dyker upp överallt där homosex börjar accepteras – i Berlin har man dessutom öppnat “världens första böglabyrint”, exakt vad det innebär vill jag nog inte veta.

Bögar gillar dessutom att sälja sex betydligt mer än vad heterosexuella gör. Detta enligt barnböglobbyn RFSL Ungdoms egen enkät. Därför skrev Gisela Janis (stripparvarning igen) och Frank Berglund förra året den angelägna debattartikeln om att “HBTQ-personer som har sex mot ersättning stigmatiseras inom vården”.

“HBTQ-personer som har sex mot ersättning” är verkligen ett omständigt sätt att skriva böghoror på.

Att både vara ung, HBTQ-person och ha erfarenhet av sex mot ersättning gör att du riskerar att bli dåligt bemött av myndigheter och vården. Det kan handla om att du antas vara heterosexuell och cis-person eller att det görs antaganden om att du har specifika sexuella praktiker.

Oh, ser ni inte vilket problem? När någon kommer till läkaren antas man vara människa, och inte katt. Man antas inte hålla på och knulla runt i böglabyrinter eller sälja sin kropp till läderbögar i Pride Park Young. Konstigt va? Och vilket problem dessutom!

Nej, in i garderoben med er och håll käften.

gay

Nåväl, låt oss avrunda denna minilista med en kulturell upplevelse…

3. Se filmen, skratta åt idioterna och gå vidare

Det här är vad som händer när vuxna inte tar ansvar för sina barn. När man ger dem stripparnamn (“Kata” och “EliSophie”) och inga gränser.

Jag har tidigare varit stark motståndare till aktiv dödshjälp, men filmen fick mig att tvivla.

woman fail

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp