Ge inte upp om Europa ännu

Skrämselrapporterna avlöser varandra om läget i Europa och om vad som väntar oss framöver. Därför är det viktigt att vi också ser vad som talar till vår fördel.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Skrämselrapporterna avlöser varandra om läget i Europa och om vad som väntar oss framöver. Därför är det viktigt att vi också ser vad som talar till vår fördel.

Fria Tider rapporterar idag att sammanlagt 17 islamistiska terrordåd har drabbat Europa sedan början av 2015. Nästan ett i månaden. 286 människor har dött i dem och över tusen har skadats. Därtill kan vi lägga de sexövergrepp som nått epidemiska proportioner samt den “vanliga” brottslighet som följt i främlingsinvasionens spår.

Ovan vet vi alla om.

Något som däremot inte fått lika stort utrymme i gammelmedia är att de ökande antalet attacker som sker mot kristna i Europa. Bara i Frankrike genomfördes 810 attacker mot kyrkor och kyrkogårdar enligt den katolska aktionsgruppen CitizenGO.

Läget är inte bra och allt sammantaget fick polska terroristexperter att konstatera att “Västeuropa i praktiken är död”.

Det kan låta skrämmande och passar man sig inte riskerar man att dylikt får en att tappa hoppet fullständigt. Men att Västeuropa går under behöver inte vara något dåligt. Förutsatt, naturligtvis, att vi ser på Västeuropa som en ekonomisk och politisk entitet… alltså – EU. Och det är detta EU som håller på att gå sönder.

De europeiska folken ser det inte lika illa ut för, faktiskt. Vi är fler än vi någonsin varit och teknologiskt ligger vi alltjämt i framkant. Till råga på allt ser vi hur den nationella identiteten stärks och motståndsviljan ökar, om än smärtsamt långsamt.

Man ska inte räkna ut de europeiska folken eller vår vilja att göra motstånd och vilja att överleva. Det finns många – väldigt många – som inom sig har det som krävs för att sätta hårt mot hårt. Men precis som Rudyard Kipling skaldar i “Wrath of the Awakened Saxon” så tar det tid. Så är det och det är viktigt att ha i åtanke.

För bara några dagar sedan, i slutet av juli, gick Korsikas nationella befrielsefront ut med ett meddelande. Ett antal beväpnade män med balaklavor framträdde i en film och hade bland annat detta att säga till muslimska extremister:

“Er medeltida filosofi skrämmer oss inte. Ni ska veta att varje attack mot vårt folk kommer att utlösa en bestämd reaktion, utan några betänkligheter.”

Från Italien kommer också uppgifter om att maffian där bestämt sig för att sätta hårt mot hårt efter främlingsinvasionen, och de är inte helt enkla att tas med. Vi ska heller inte glömma de danska Hells Angels och deras Schakalmanifest såväl som andra stora 1%-organisationer i Europa, exempelvis Gremium MC i Tyskland med fler än 100 avdelningar i landet. Går vi vidare finns också de baskiska nationalisterna i Spanien; IRA och de lojalistiska paramilitära grupperna i Ulster. Förvisso är många av dem inaktiva just nu och deras ideologi stämmer inte överens med vår fullt ut. Men de betraktar sig som nationalister i någon mån. Och fast grupperna inte varit aktiva under några år så finns människorna kvar… och vapnen. Och de kommer inte vara lika intresserade av att kriga mot varandra när det är uppenbart att allas vår överlevnad står på spel. Vidare kan vi räkna in så kallade firmor och fotbollsgrabbar som finns i varje europeiskt land. Många är nationella, andra inte. Men de flesta är hårdhudade och till skillnad från folk i gemen, vana vid hårdare tag.

Nej, ovanstående är inte en uppräkning av ideologiskt övertygade etnonationalister, de tillhör inte det vi kallar den nationella oppositionen. Men då Europa faller sönder kommer just detta spela mindre roll och nya allianser kommer att bildas – överlevnaden kommer att ha företräde och människor som levt utanför systemet kommer att ha ett försprång.

Man kan tycka vad man vill om organisationer som de jag räknat upp ovan, men ett är säkert, de är inte kända för att lägga sig ned och självdö när det blåser snålt. Det finns hundratusentals européer som är av ett annat virke, som inte feminiserats och som inte accepterar det moderna skitpratet om att våld inte löser problem.

Om vi sedan också lägger till alla de nationella organisationer som finns och deras medlemmar, för att inte tala om alla nationella som inte organiserat sig… och då menar jag inte inom partier som SD i Sverige eller Front National i Frankrike, så utgör den europeiska mannen en formidabel kraft!

Det finns inga skäl att ge upp om Europa och de europeiska folken… faktum är att matchen egentligen inte ens har börjat ännu!

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp