Sommar och sol resulterar i sexbrott enligt expert!

Redan när vidden av den så kallade "flyktingström" som slog mot Europa och Sverige under andra halvåret 2015 blev tydlig varnade Motgift för konsekvenserna, vilka vi menade skulle slå till med full kraft under våren och sommaren 2016.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Redan när vidden av den så kallade “flyktingström” som slog mot Europa och Sverige under andra halvåret 2015 blev tydlig varnade Motgift för konsekvenserna, vilka vi menade skulle slå till med full kraft under våren och sommaren 2016. Tyvärr blev vi sannspådda. Etablissemanget gör dock allt för att förklara bort det som sker.

Att sommaren 2016 kommer att gå till historien som “våldtäktssommaren” står nu utom tvivel. Den “nya” verklighet som slog igenom efter massövergreppen i Köln under nyårsnatten fortsätter med oförminskad styrka och vi läser varje dag om våldtäkter, gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier… på festivaler och gator och torg.

Förklaringen från “experterna” presenteras nu i Expressen. Börje Svensson, som i 15 års tid behandlat sexbrottslingar, förklarar att det primärt handlar om det varma sommarvädret, men också om tillgången till våldsporr samt alkohol. En brasklapp levererar Svensson dock, då han säger:

“Men i grund och botten handlar det här om människor med helt felaktig moraluppfattning.”

Jag ska här inte föregå polisutredningar men måste notera följande. Under dansbandsveckan i Malung har minst en våldtäkt skett och några dagar innan läser jag i DN hur mångkulturen nu kommit till festivalen med mat och deltagare. Här om sistens uppmärksammades också Trästockfestivalen i Skellefteå, som alltid varit lugn och trygg enligt arrangörerna. I år såg man till att bussa dit nyanlända utlänningar. Efterspelet? Flera fall av sexuella ofredanden har anmälts från festivalen i fråga.

Ja visst, det ena behöver inte ha med det andra och göra… men som G.W. Persson säger ska en utredare hata slumpen.

Medan jag läser om våldtäkter och övergrepp snubblar jag också över en debattartikel av Mats Alvesson, professor vid Lunds universitet. Alvesson studerar bland annat funktionell dumhet i arbetslivet och skriver under rubriken “Politisk korrekthet gör oss dummare“. Han konstaterar bland annat:

“Om PK drivs för långt slår det över i hyckleri och funktionell dumhet. Hyckleri innebär att man säger sådant som man egentligen inte tror på. Funktionell dumhet innebär att man köper påståenden som låter bra men som vid reflektion inte håller måttet. PK är här centralt. Det fördummar ofta.”

Åter tänker jag på Expressens artikel där Börje Svensson förklarar våldtäkterna. Sedan stöter jag på en annan debattartikel, denna gång av ÖIS-spelaren Johan Hedman. Han skriver om vad som hände efter invigningen av Gothia Cup:

“Efter invigningen i måndags blev tre 16-åriga tjejer omringade av ett stort antal killar från ett av lagen i turneringen, där vissa av dem ska ha tafsat på tjejerna. Än värre var att även en av lagets ledare, som i stället för att hindra sina spelare ska ha antastat en av tjejerna genom att stoppa in sin tunga i hennes mun.”

Laget kommer från Marocko och det skickades hem, även om ledaren är kvar och belagd med utreseförbud. Men Hedman menar att detta inte har med kulturen i landet som laget kommer ifrån att göra (han kanske vet något inte vi andra vet och det kanske händer varje år på grund av “grabbigheten” i omklädningsrummen).

Jag tänker på professor Alvessons debattartikel igen och konstaterar att sällan har någons ord blivit så omedelbart bevisade.

Samtidigt som unga flickor våldtas och trakasseras runt om i Sverige i en omfattning som borde få var och en att stanna upp, så ska det bortförklaras på ett sätt så att PK-konsensus upprätthålls.

Det är intellektuellt ohederligt, det är ett hån mot offren och det riskerar att skapa nya offer eftersom ingen säger vem och vilka man bör hålla sig ifrån.

Eller var det inte varmt förr om åren i Sverige kanske?

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp