Verkligheten kom till sist ikapp de tyska kapitalisterna

Massinvandringen gör allt bättre. Det har vi hört under många år. Men påståenden blir inte sanna bara för att de upprepas i oändlighet. Inte heller blir de sanna bara för att framgångsrika företagsledare, istället för mediokra politiker eller journalister, är avsändaren.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Massinvandringen gör allt bättre. Det har vi hört under många år. Men påståenden blir inte sanna bara för att de upprepas i oändlighet. Inte heller blir de sanna bara för att framgångsrika företagsledare, istället för mediokra politiker eller journalister, är avsändaren.

Tomas Lundin skriver idag en intressant analys på SVD Näringsliv. Ett år efter anstormningen av “flyktingar” till Tyskland gör man nu bokslut och det blev (som vanligt) inte som utlovat.

“Flertalet flyktingar är välutbildade och motiverade. Sådana behöver Mercedes, jublade i september förra året Daimlers styrelseordförande Dieter Zetsche.

I bästa fall, sa han, skulle flyktingvågen lägga grunden till ett ‘nytt ekonomiskt mirakel’ i Tyskland. I medierna tecknades bilden av en ström av ingenjörer, läkare och programmerare som bara väntade på att visa vad de går för.”

Samma sak hörde vi (hör vi fortsatt) i Sverige. Alla “flyktingar” är enligt den allmängiltiga diskursen “högutbildade” och “specialister”. Detta har man inte gjort avsteg ifrån under flera decennier. Att de inte arbetar som det är på grund av att Sverige är “rasistiskt” och svenska företagare diskriminerar.

I Tyskland visar en undersökning av migrationsmyndigheten att 58 procent av “flyktingarna” (som Lundin ömsom kallar “migranter” av någon anledning) och hade jobb innan de “flydde” tillhör kategorin “lågkvalificerade”.

Summa summarum. Tysklands 30 största bolag med 3,5 miljoner anställda sysselsätter 54 stycken “flyktingar”. “Nytt ekonomiskt mirakel” var det ja!

Det vi kan notera är att “flyktingarna” förutsätts bli kvar. Det är politikernas, journalisternas och kapitalisternas inställning. För oss vanliga är en flykting en person som behöver nödhjälp på grund av krig och elände. När detta krig är över så är flyktingen inte flykting längre, eftersom det inte finns något att fly från.

Men så inte för de självutvalda eliterna. Människomassorna som kommer ska bli kvar för tid och evighet. De unga män som en masse kommer till Europa skall säkra vår framtid eftersom vi själva inte föder barn… så säger man.

Men inte ens det fungerar uppenbarligen. Dessa “nyanlända” tär på våra samhällen i högre utsträckning än de bidrar. Det visar rapporten från Tyskland tydligt (om det inte räcker med en snabb överblick över samhällsutvecklingen).

Alltså hamnar vi i slutsatsen att det inte handlar om att tillfälligt hjälpa flyktingar i nöd och heller inte att stärka vår ekonomi. Det handlar om något annat. det handlar om ett medvetet folkutbyte, vilket är en förskönande omskrivning för folkmord. Det är den enda slutsatsen vi kan dra.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp