Sommar, sol och sexattacker!

Kvartetten är tillbaka... Dan, Björn, Jonas och Magnus och det är fullspäckat schema. Dan har varit och talat hos Gyllene Gryning i Grekland, Almedalen har börjat och den svenska sommaren med regn, mygg och sexattacker är här.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Kvartetten är tillbaka… Dan, Björn, Jonas och Magnus och det är fullspäckat schema. Dan har varit och talat hos Gyllene Gryning i Grekland, Almedalen har börjat och den svenska sommaren med regn, mygg och sexattacker är här.

  • Almedalen har börjat. Bryr vi oss?
  • MP och brunkolen.
  • Utforska Sverige med barnen – 400 resemål på interaktiv karta.
  • Dans äventyr i Grekland.
  • SD och Nyheter idag.
  • Nigel Farage avgår.
  • Sexattacker, festivaler, kvinnor och männens plikt.

Denna podcast publiceras av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp