Tysklands president utbuad och utjagad ur Sachsen

Det tyska folket har i allt större utsträckning slutat knyta näven i fickan för att istället ta upp den och rikta den mot de folkförrädare som sitter i Bundestag, Europaparlemntet och Schloss Bellevue. Extra tydligt har detta blivit i Sachsen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det tyska folket har i allt större utsträckning slutat knyta näven i fickan för att istället ta upp den och rikta den mot de folkförrädare som sitter i Bundestag, Europaparlemntet och Schloss Bellevue. Extra tydligt har detta blivit i Sachsen.

Den första maj var Tysklands justitieminister i Zwickau, Sachsen för att hålla tal. Han buades av scenen, och flydde senare under skydd av sina livvakter undan den uppretade folkmassan. Förra helgen, den 26 juni, var president Joachim Gauck i Sebnitz, också det i Sachsen och fick en liknande behandling som Maas tidigare fått. Uppretade folkmassor skanderade “Dra härifrån”, “Folkförrädare” och “Vi vill inte ha några Stasi-svin här”.

Det senare slagordet kan verka underligt för den som tror på den officiella bilden av Gauck som en “medborgarrättskämpe” och “regimkritiker” under DDR-tiden. I boken “Joachim Gauck – Der richtige Mann?” (2013) avslöjar dock Klaus Blessing och Manfred Manteuffel hur nära Gauck faktiskt arbetade med Stasi, och att han efter kommunismens fall fick möjlighet att i flera timmar helt ensam gå igenom sin akt hos den frukade säkerhetstjänsten, och på så sätt haft möjlighet att riva ut och förstöra sidor som han inte ville skulle hamna i offentlighetens ljus.

Men president Gauck har inte bara gamla skelett i garderoben, han är också känd för sitt förakt mot det tyska folket och sin benhårda folkutbyteslinje. I en intervju med tyska public service tidigare i år förklarade han bland annat att problemet i världen inte är eliterna, utan folken.

Sebnitzborna trötta på lögnerna

Just staden Sebnitz vet med sig hur de ljugande eliterna kan drabba staden.

År 2000 hamnade staden i hela landets blickfång när Bild-Zeitung rapporterade om att “rasistiska ungdomar” dränkt den sexårige Joseph Kantelberg-Abdullah vid ett offentligt bad. Detta fick staden att ta fram handlingsprogrammet Wie weiter in Sebnitz? där man ville lägga runt 150 miljoner kronor på att bland annat låta godhjärtade chefredaktörer tala till den rasistiska ungdomen i staden. Strax efter att programmet presenterades avslöjades dock att den lille pojken inte alls mördats, utan att han dött av en hjärtinfarkt till följd av ett medfört hjärtfel medan han simmade, svalt vatten och drunknat.

Lögner och folkförakt är vardag bland de “eliter” som styr våra länder och ekonomier, men runt om i Europa reser sig folken. Brexit är en liten del av detta, och de tyska män och kvinnor runt Sächsische Schweiz som gång på gång driver ut folkförrädarna från sina städer kan förhoppningsvis stå som exempel för andra runt om i Europa.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp