Gruppvåldtäkten är ert fel – öppet brev till politikerna i Vänersborg

Stad efter stad i Sverige får nu lida konsekvenserna av de svenskfientliga politiken. Varför gör de styrande inget för att ändra på det som sker? Det frågar sig Ludvig Delin in detta öppna brev till "sina" kommunpolitiker.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Europa, Sverige och även Vänersborg har förändrats radikalt de senaste åren och är i ständig förändring. Förändring är per se inte alltid negativt, men den “utveckling” vi ser i vår egna kommun har visat sig vara allt annat än positiv.

Om ni väljer att lägga pappershögarna lite åt sidan och prata med Vänersborgarna så inser ni nog att många känner en ökad känsla av orolighet över att vistats ute i Vänersborg numera. Hur har det blivit såhär egentligen?

Jo, genom era totalt inkompetenta beslut som har förändrat vår stad etniskt och kulturellt. Vi har bland annat sett Marie Dahlin visa upp sig i TV och berätta om hur duktig Vänersborgs kommun är på att leka socialtjänst åt hela världen.

Det har blivit såhär för att ni kommunpolitiker inte har vågat sätta ned foten mot staten och förklarat att vi faktiskt inte klarar av fler. Eller ens de som redan är här.

Jag kanske drar felaktiga slutsatser nu, och rätta mig gärna om det skulle visa sig att jag har fel. Men natten till idag (den 26/6) så skedde en gruppvåldtäkt i Skräckleparken, där fyra (rent ut sagt) as förgrep sig på en tjugoårig flicka. Detta är som ni alla nog innerst inne vet, knappast ett svenskt beteende.

Och således kan vi dra slutsatsen att det finns en stor risk för att detta avskyvärda brott är begått av just dessa “nyinflyttade Vänersborgare”.

Hur länge ska ni kommunpolitiker sitta och hålla truten kring vad som händer med vår stad? Varför går inte ni ut och förklarar, som folkets representanter, att ni ska göra allt för att öka tryggheten i Vänersborg?

Jag tror jag vet varför. Ni vet kanske innerst inne att det är ni och era gelikar i riksdagens fel att Sverige och Vänersborg ser ut som det gör idag. Det är ni som har tagit beslut om att särbehandla svenska barnfamiljer framför nyanlända.

Det är ni som har tagit beslut om att vårt land och vår stad är i en nedåtgående spiral just nu.

När ska ni ta er i kragen? Be om ursäkt för den skiten ni tvingar oss och våra barn att leva i?

Ni har skapat en stad där det numera förekommer gruppvåldtäkter, hoppas ni är alla stolta era förbannade folkförrädare!

Ludvig Delin

Om skribenten

Insändare

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp