Brexit – en seger för den lilla människan!

Det blir en Brexit! En välbehövlig smäll mot globalisterna och en vitamininjektion för självförtroendet hos de av oss européer som avskyr den överstatliga förtryckarapparaten. Den lilla människan segrade mot globalisterna.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det blir en Brexit! En välbehövlig smäll mot globalisterna och en vitamininjektion för självförtroendet hos de av oss européer som avskyr den överstatliga förtryckarapparaten. Den lilla människan segrade mot globalisterna.

När jag gick och lade mig att sova sent på kvällen 23/6 var man i massmedia tämligen säkra på sin sak: ”Remain” skulle vinna folkomröstningen i Storbritannien och inget skulle skada den europeiska unionen. De styrande och deras medbrottslingar i media var lugna och sådär överlägset dryga de alltid är.

Jag somnade med en känsla av, förvisso väntad, lätt besvikelse. När jag vaknade 24/6 var det panik i media.

Allt hade vänt.

Resultatet blev ett ”eliten” inte önskade. Den enkla, vanliga människan hade deklarerat missnöje.

Omröstningen, misstänker jag, var för väldigt många inte en fråga om ekonomi, administration och liknande. Det var en fråga om förtroende för de rådande maktstrukturerna och de som representerar dessa.

För varje gång en ohyggligt rik kapitalist med kopplingar till City of London gjorde uttalanden om vikten av att stanna kvar vann ”Leave”-sidan en röst. För varje gång en skandalomsusad politiker högt uppe i sitt elfenbenstorn talade om ”gemenskap” vanns en röst för utträde. ”Remain”-sidan leddes av folkföraktande politiker och kändisar i överklassbubblor.

”Leave”-sidan anfördes av bl a UKIP:s Nigel Farage. Man skall kanske inte överskatta den mannens idealism men man skall inte heller underskatta den, må den vara genuin eller inte, känsla av hederlighet han sände ut till väljarna. Farage stod där i medias rampljus, dag ut och dag in, och argumenterade för att en ”Brexit” var det bästa. Samtidigt som han, i egenskap av EU-parlamentariker, alltså uppbär en fet lön tack vare EU.

Jag är övertygad om att en vanlig knegare på, eller pensionär från, den fria rörlighetens hårt konkurrensutsatta arbetsmarknad som ser någon ur ”eliten” vara beredd att ta en personlig ekonomisk förlust för en idé känner sig bra mycket mer bekväm med den idén och dess representanter än med de ur ”eliten” som man upplever endast engagerar sig politiskt för egen vinnings skull.

Den lilla människan vann en seger mot globalisternas maktapparat i och med folkomröstningen i Storbritannien. Må nu denna sten rulla vidare och krossa sagda maktstruktur totalt.

Etiketter

Om skribenten

Henrik Hanell

Henrik Hanell

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp