Riktiga terrorister eller andra som terroriserar – vad är värst egentligen?

Enligt nyhetsbyrån AP skall det nu finnas uppgifter om att en grupp muslimska terrorister skall vara på väg (ha anlänt) till Europa för att slå till mot Frankrike och/eller Belgien. Varningar skall ha gått ut till berörda myndigheter.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Enligt nyhetsbyrån AP skall det nu finnas uppgifter om att en grupp muslimska terrorister skall vara på väg (ha anlänt) till Europa för att slå till mot Frankrike och/eller Belgien. Varningar skall ha gått ut till berörda myndigheter.

Vidare gör uppgifterna gällande att gruppen (som skall vara beväpnad) rest utan pass och tagit sig in i Europa via Turkiet till Grekland. Alltså, i klartext, de har rest som “flyktingar” och välkomnats som sådana.

Är detta sant? Kanske, kanske inte. Om det är sant så är det inget nytt. Irakisk säkerhetstjänst såväl som syrisk har länga varnat för att terrorister gömmer sig i flyktingströmmen, men det har till stor del viftats bort (speciellt av massmedia). Självklart tar sig terrorister in i Europa på så sätt.

Men etter värre än dessa är ju alla de främlingar (som inte är “terrorister”) men som likväl terroriserar européerna med brottslighet som sextrakasserier en masse, rån, misshandlar, gängkriminalitet och så vidare… för att inte tala om alla andra negativa aspekter främlingsinvasionen för med sig. Allt fler områden i Europa är inte längre europeiska, de är turkiska eller muslimska eller afrikanska. Detta är något vi alla drabbas av, direkt eller indirekt.

I det sammanhanget är någon handfull riktiga terrorister inget att orda om. Man vill att vi inte ska se skogen eftersom det står träd i vägen. Svensk media visar inte scenerna från Calais i Frankrike, man berättar inte om den pakistanska pedofilringen i Storbritannien där vita unga flickor valdes ut som offer; inte ett ord om sharia-zoner i Frankrike eller England och så vidare.

Däremot blir det en “extra”-markering när det påstås att några “riktiga” terrorister påstås vara på väg.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp