Massmordet i Orlando, hbtq-lobbyns ställningstaganden och vänsterns huvudvärk

Massmordet på homoklubben i Orlando, USA, gör det besvärligt för såväl homolobbyn som vänstern att positionera sig i de omvälvningar som sker. Ska vi ha fri invandring och uppmuntra islam, eller inte. Kan man acceptera en nationell renässans som räddar ens liv men stänger garderoben? Eller ska man hoppas att allt bara kommer att lösa sig?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Terrordådet på homoklubben i Orlando, USA, gör det besvärligt för såväl homolobbyn som vänstern att positionera sig i de omvälvningar som sker. Ska vi ha fri invandring och uppmuntra islam, eller inte? Kan man acceptera en nationell renässans som räddar ens liv men stänger garderoben? Eller ska man hoppas att allt bara kommer att lösa sig?

Nej, jag tror inte att det var på order av IS som Omar Mateen klev in på homoklubben i Orlando, USA, och öppnade eld. Däremot tror jag att en av orsakerna var hans muslimska tro och dragning till vad som kallas för radikal islamism – något som myndigheterna i USA konstaterat att han hade.

Enligt vänstermedia i Sverige och USA så handlar det naturligtvis om att han var sjuk (knäpp) eller på grund av att det finns vapen att köpa fritt i USA. Inte handlade det om islam i alla fall. Så är det ju ofta, att massmördare som skriker muslimska slagord, går i moskén och själva säger sig vara muslimer egentligen inte är muslimer enligt media, politiker och proffstyckare. Terrorism har inget med islam att göra, hör vi… men varför hemfaller just muslimer till terrorism när de känner att deras muslimska tro kränkts?

Självklart spelar religionen in när vi funderar över Mateens massmord. Islam är en religion som precis som de flesta forntida religioner insåg att homosexualitet inte är till gagn för samhället varför man förbjöd dylikt. Dock förekommer det homoerotiska skildringar inom medeltida islamisk poesi och bögeri är inte okänt… trots att det är strängeligen förbjudet enligt såväl haditherna som Koranen.

Bland muslimer idag, i väst, är motståndet kompakt och kan säkert jämföras med hur kristna betraktade det hela innan kulturmarxismen slog sönder det traditionella samhället. De flesta tycker det är fel men man vill inte kasta ut bögarna genom fönstren som IS gör i sitt “kalifat”.

Att Omar Mateen, som ringde till larmtjänst och svor sin trohet till IS innan dådet, avskydde bögar som man gör i “kalifatet” råder det väl ingen tvekan om?

Alltså var det hela ett uttryck för islamistisk terrorism med udden riktad mot en av deras fiender, homosexuella.

Detta kan man inte förklara bort!

Den liberala/socialistiska diskursen är däremot klar över motsatsen. President Obama nämnde inte islam med ett ord när han kommenterade massmordet, inte heller Clinton så vitt jag vet. Däremot nämnde de vapen och att vapenlagarna måste skärpas.

Just detta är så dumt att jag inte ens orkar bemöta det just nu.

I svensk media är det problematiskt eftersom mördaren var muslim, med tydliga kopplingar till de mer våldsamma uppfattningarna. Likväl försöker man tona ner det. Han var tydligen bipolär, läste jag. Och så det där med vapnen så klart.

Public service visste inte vad de skulle ta sig till, så de struntade i att sända polisens presskonferens eftersom de vill kunna kontrollera informationen. (Betalar du tevelicensen fortfarande? Sluta med det då!)

Och så blir det etter värre när delar av den amerikanska hbtq-lobbyn nu går ut och stödjer Trump som president.

Vad ska man göra här hemma i Svedala?

Vår egen hbtq-lobby är ju inte bara för bögeri med flera sexuella påhitt utan också varma anhängare av klassiska vänsteridéer som fri invandring, öppna gränser och åt helvete med alla rasister, högerpersoner, traditionalister etc.

Vänstern å sin sida… den del av vänstern där man fortfarande får vara heterosexuell man vill säga, är ju mot religon – all religion – utom islam. Islam är bra eftersom islam är den religon som alla stackars flyktingar har.

Och så slutar det med att just dessa man är för sedan uttrycker “homofobi” i akt och gärning, både här hemma och i sina egna hemländer.

Så frågan nu är, hur fan ska de göra och vilken grupp har företräde? Är det muslimerna eller hbtq-gänget?

I USA kommer Clinton vid makten fortsätta att låtsas som inget, som i Sverige, medan en sådan som Trump antagligen kommer vara litet mindre förlåtande. Alltså kommer det vara bättre för hbtq:arna om Trump vinner.

Sammalunda gäller i Europa där de växande traditionella och nationella rörelsen ser islamiseringen som ett avgörande problem. Förvisso är synen på homosexuella också traditionell, men inte ens Nordiska motståndsrörelsen vill kasta bögarna från hustaken utan nöjer sig med att vilja förbjuda homopropaganda och homofili i det offentliga rummet. Något som de flesta inom den nationella oppositionen skriver under på.

Kanske finns räddningen hos de nyliberala herrarna och damerna (där vi kan räkna in counterjihadisterna). Men kommer denna kastrerade flock kunna stå emot det som nu sker och hur det kommer se ut om några år? Det är föga troligt.

Så, hur ska man göra? Jag har ingen aning och det är inte mitt problem. Jag vet ju vad man borde göra så klart, men det berättar jag inte.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp