Mångkultur är en dålig idé – 7 punkter som visar varför

Väggmålning från Sydafrika.
Tror du att det är en bra idé med mångkulturella och mångetniska samhällen? Är vi alla lika? Läs detta och berätta sedan hur i hela fridens namn du tänker.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Europa och väst måste bli mångkulturellt. Det säger alla de som tror sig veta bättre än oss… folket alltså. Veta bättre måste de ju, eftersom de aldrig frågat oss… folket alltså… om vi vill ha de så.

Två representanter för de som vet bättre än oss är Barbara Lerner Spectre, vars skattefinansierade institut arbetar för det, och Peter Sutherland som arbetar för FN. Den förstnämnda menar att Europa måste bli mångkulturellt och den sistnämnda att EU måste “göra sitt bästa för att underminera homogeniteten” hos sina medlemsländer.

Det finns många fler exempel men dessa får räcka för nu.

Ett är tydligt och det är den mångkulturella (och därvidlag mångetniska) idén kommer ovanifrån och påtvingas Europa. Som sagt, vi har aldrig fått rösta om det!

De hävdar att detta måste ske, att det är bäst för oss och så vidare. Men hur lämpligt är det egentligen? Vilka hinder står inte i vägen? Vilket pris skall vi… folket alltså… vara tvungna att betala?

Delar av facit sitter vi med redan och en blick över Europa 2016 ger vid handen att det är ganska eländigt. Men värre kommer det att bli eftersom det hela fortgår.

De som vet bättre än oss säger att alla människor är lika och att skillnaderna bara är nyanser som gör det hela mer intressant. Kanske måste man fila lite på kanterna, som i Norge där man hade kurser för att lära asylanter att inte våldta och kursledaren, Linda Hagen, berättar för männen att en kvinna kan vara oskyldig men se ut som en hora! Oskyldig till vad kan man undra?

Men som sagt, man måste slipa lite på kanterna.

Det gör man i Tyskland, där man försöker utbilda de unga asylsökarna hur man flirtar med tyska tjejer, samt att ett “nej” är ett “nej”!

Folk är sig lika överallt, säger de och när de kommer till Europa kommer de bidra med mycket.

Jag tror inte ett dugg på det. Låt oss titta runt lite i världen och se hur folk på andra ställen kan vara.

  • I Nigeria omhändertog polisen en get och förpassade denne till en cell. Polisen jagade två inbrottstjuvar, den ena kom undan medan den andra förvandlade sig till en get. Detta berättar polisens talesman Tunde Mohammed.
  • En indonesisk fiskare hittade en sexdocka i havet och tog med den hem. Man kom fram till att det var en helig ande, klädde den i traditionella kläder och började tillbe den. Polisen utredde det hela och beslagtog silikongudinnan.
  • En Späckhuggare som kommit vilse från sin familj utanför Vancouver Island såg en indianstam till att man inte kunde hjälpa tillbaka eftersom de hävdade att Luna, som den fick heta, var en reinkarnerad hövding. Djurvänner ville hjälpa den och myndigheterna tyckte det var en bra idé, men indianerna satte stopp för det. Efter att ha plågats under några år hamnade valen i en bogserbåts propeller och dog. Luna blev 7 år.
  • Sydafrikas president, Jacob Zuma, hade sex med en HIV-positiv kvinna men tyckte att det inte vara några problem. Han duschade ju efteråt.  Detta kom fram under en rättegång där han stod åtalad för våldtäkt. Zuma berättade att han gick och duschade precis efter att akten var klar, och minimerade därför risken att själv bli smittad.
  • I Sydafrika ryktas det om att man kan bli frisk från Aids om man har sex med barn. Så i början av 2000-talet rapporterades 67 000 våldtäkter mot barn i landet. Flera var spädbarn varav några dog.
  • Från Afghanistan kommer den spännande traditionen med “bacha bazi”. Vuxna män träffas, klär ut småpojkar till flickor, låter dem dansa och sedan våldtar man dem.
  • I Afrika, Mellanöstern och Indien samt delar av Sydamerika är barnäktenskap inget underligt.

Jomenvisst, vi är ju ganska lika, inte sant? Fila bort kanterna bara och berätta för främlingarna att tjejer kan vara oskyldiga fast de ser ut som horor. Just det, berätta också att bovar inte blir getter, att hövdingar inte blir valar, att man inte blir frisk från Aids om man våldtar barn och så vidare… sedan är vi alla lika och Europas framtid är säkrad!

Tro det den som vill.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp