VÄRLDSKAMPEN – historien berättad utan skygglappar

Världskampen
Motgift har den stora glädjen att nu erbjuda en unik bok som ger läsaren en helt ny syn på historien och förståelse för den strid som vi är mitt uppe i. Många inser att mycket är förljuget och att det vi lär oss är tillrättalagt. Nu ändrar vi på det. Du kommer se på dig själv, vår värld och vår historia med helt nya ögon efter att ha läst denna bok.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Sverige, Europa och Västerlandet har på kort tid förändrats till oigenkännlighet. Frågan är om det har skett naturligt eller om det finns någon bakomliggande kraft som verkat för denna förändring? Om så är fallet, vilken är denna kraft? Vad kan den tänkas ha för rötter, strategier och mål?

Världskampen är boken som besvarar dessa frågor och förändrar läsarens världssyn för alltid. Den påvisar att en kamp mellan ordning och kaos, ljus och mörker har rasat genom historien och gör så än idag. Därtill ger den läsaren det som behövs för att återupptäcka sin identitet och plats i det stora skådespel som vi alla måste spela en roll i.

Föreliggande verk kommer att förändra dig i grunden. Inte så på grund av att nya upptäckter gjorts eller genom tillgång till tidigare glömda och gömda dokument. Nej, inte ens tack vare någon uppenbarelse eller annat övernaturligt spännande. Den kommer att förändra dig på grund av det pussel som läggs, baserat på primärt sekulära källor som var för sig endast ger en begränsad kunskap, men som tillsammans lägger ett förbluffande pussel som avslöjar hur våra förfäder såg på sig själva och den värld de levde i; hur de betraktade sin historia och hur detta kommit att gömmas undan för oss idag.

Läsaren behöver naturligtvis inte tro som fäderna eller ens hålla med dem, men utan kunskapen om hur de faktiskt såg på sig själva, hur de identifierade sig, är mycket förlorat och än mer obegripligt. I den vittomtalade boken 1984 skriver George Orwell att det enklaste sättet att förstöra ett folk är genom att utplåna och/eller förstöra deras uppfattning om historien. Just detta har det vita Västerlandet varit utsatt för under mycket lång tid. En stor del av vår historia har utraderats; som när biblioteket i Alexandria brändes ned och annat gömts i Vatikanens arkiv. Ännu mer har förstörts när nya härskare tagit över troner och helt sonika velat börja om på nytt.

Kunskap är makt och makten vill behålla kunskapen för sig själv. Detta är det stora problemet. Men kunskapen finns nu tillgänglig för den som vill ta del av den.

BOKFAKTA
  • 360 sidor
  • Över 1 000 källhänvisningar
  • Omfattande index
  • Förord av Magnus Söderman

Ladda ned ett smakprov

För att du inte ska behöva köpa “grisen i säcken” vill vi här erbjuda dig ett [thrive_2step id=’26987′]kostnadsfritt smakprov[/thrive_2step] av Världskampen. Följ länken nedan och ladda ned 30 sidor som kommer att ge mersmak.

[thrive_2step id=’26987′]Laddaned[/thrive_2step]

forbestall

Förbeställ boken redan nu!

Boken släpps den 4 april 2016, men förbeställ redan nu för att få ditt exemplar direkt vid boksläpp!

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp