Nyhetstimmen Podcasts

Nyhetstimmen (21 mars 2016)

Tysk tankesmedja tror att landet kan få uppemot 7 miljoner flyktingar i år och Björn Borg lanserar "antirasistiska" kalsonger genom att dela upp människor efter ras.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Tysk tankesmedja tror att landet kan få uppemot 7 miljoner flyktingar i år och Björn Borg lanserar “antirasistiska” kalsonger genom att dela upp människor efter ras.

  • Scoopet som inte var något scoop. Om SD, Östermalm och makarna Adelsohn som ibland läser på Avpixlat.
  • Bankirernas man Fredrik Reinfeldt förnekar den extremt negativa påverkan som främlingsinvasionen haft på Sverige.
  • Flera av de stora tidningarna utsattes under lördagen för massiva IT-attacker. Ryssland får skulden men finns det andra förklaringar?
  • Björn Borg lanserar en ny “antirasistisk” kalsong-kollektion. Man vill därmed visa hur fel det är med “vit” hudfärg som norm.
  • EU:s talman Martin Schulz har beslutat att vissa former av protester i parlamentet inte skall få sändas i teve… Ännu mindre insyn alltså.
  • Den tyska tankesmedjan SAT har publicerat en rapport om flyktingkrisen, med bästa och sämsta scenarier för Tyskland under 2016. Det är skrämmande läsning.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!