Flyktingkvarter byggs i Stockholm – skadeglädje är inte på sin plats

Stadshuset och Stockholm Waterfront Building från Södermalm.
Så har Stockholm släppt listan över var deras första 1 700 nödbostäder för "flyktingar" ska placeras. 2 200 återstår därmed. Viss skadeglädje har kunnat skönjas, men är det konstruktivt?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Så har Stockholm släppt listan över var deras första 1 700 nödbostäder för “flyktingar” ska placeras. 2 200 återstår därmed. Viss skadeglädje har kunnat skönjas, men är det konstruktivt?

Jag noterade att somliga boende utanför Stockholm tyckte att det var på sin plats att huvudstaden nu skall få sin beskärda del av “flyktingarna” som kommit till Sverige. Landsortsbor plågade av enorma demografiska förändringar ler i mjugg…

Samtidigt skrev somliga boende utanför innerstan om att det var “åt helvete” att inga flyktingbostäder placerades i just innerstan. Sista ordet är förvisso inte sagt eftersom 2 200 nödbostäder återstår att finna plats för, men visst är sannolikheten liten att de hamnar på Södermalm.

Attityden är delvis förståelig, men för den sakens skull är det inte påkallat. Vi måste ge uttryck för något helt annat. Jag möter nämligen samma attityder bland personer boende i en del östeuropeiska länder som inte drabbats av främlingsinvasionen eller kulturmarxismen på samma sätt som Sverige. Det är ibland hånfulla kommentarer om att det är rätt åt oss svenska, vi har ju röstat för det och tillåtit det. Självfallet påpekar avsändaren då att just dennes land aldrig kommer gå samma väg.

Tyvärr kommer också deras länder gå samma väg, om de inte genomför en sann nationalistisk revolution. Det kanske kommer ta längre tid, men det kommer. Förändringen av Sverige gick inte över en natt.

Vi som företräder den etnonationalistiska oppositionen skall inta en ställning som handlar om ett totalt och absolut motstånd mot främlingsinvasionen som drabbar hela Europa och varje del av våra hemländer. Det spelar ingen roll om det är Årsta eller Czyste som drabbas – de båda är Europa!

Acceptera inte småsint skadeglädje när det är din nästa som drabbas. Stå upp för det totala motståndet mot Europas undergång!

Bli en del av lösningen

Kunskap och argument är nödvändiga för att vi skall kunna slå igenom den förljugenhet som råder och den propaganda vi utsätts för. Bli en av arbetarna när vi skapar “fästning Europa”.

fastningeuropareklam

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp