Migrationsverket gör reklam för illegala i Sverige

Organisationen Refugees Welcome Sweden tvittrade en bild från 1177.se (Vårdguiden) som riktar sig till bland annat illegala invandrare. Av någon anledning hakade Migrationsverket snart på och retweetade.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Organisationen Refugees Welcome Sweden tvittrade en bild från 1177.se (Vårdguiden) som riktar sig till bland annat illegala invandrare. Av någon anledning hakade Migrationsverket snart på och retweetade.

Refugees Welcome Sweden är en av alla dessa obskyra NGO:s som på olika sätt koordinerar främlingsinvasionen till Sverige och driver opinion för öppna gränser. Vidare kan man som illegal kontakta dem för att få hjälp att hålla sig undan myndigheterna.

Migrationsverket å sin sida är den myndighet som skall verka för ett ordnat asylmottagande. Att så kallade “asylaktivister” infiltrerat och till stora delar tagit över myndigheten har misstänkts länge och när nu myndigheten offentligt och officiellt går Refugees Welcome Swedens ärenden på nätet får det väl anses som bekräftat?

För hur lämpligt är det för en myndighet att agera som som man har gjort?

MigVerk

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp