Nu kommer svaret: #jagÄRerkvinna

Efter att feminister och vänsteraktivister gått ut på Twitter och Facebook för att säga "nej tack" till den traditionella idén om att mannen är det täcka könets beskyddare, svarar svenska kvinnor med motsatsen – fast i verkliga livet.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Efter att feminister och vänsteraktivister gått ut på Twitter och Facebook för att säga “nej tack” till den traditionella idén om att mannen är det täcka könets beskyddare, svarar svenska kvinnor med motsatsen – fast i verkliga livet.

Efter att Motgift fått ta emot flera förfrågningar från svenska kvinnor som vill kunna bemöta den antisvenska vänsterpöbeln på nätet och ett direkt designförslag, fick barritrad.com i uppdrag att ta fram en t-tröja som riktar sig till kvinnor som uppskattar män som gör sin plikt och vill visa det.

Vi hoppas att många nu tar denna chans till att visa att männen som gör sin plikt visst har stöd från kvinnorna. Besök barritrad.com för att få tag på en tröja till dig.

Erkvinna2

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp