Dan Eliasson, du är en skam!

Dan Eriksson har tröttnat och menar att rikspolischefen Dan Eliasson är en politiserad pajas som inte borde få ha något med svensk myndighetsutövning att göra.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Motgifts Dan Eriksson har tröttnat och menar att rikspolischefen Dan Eliasson är en politiserad pajas som inte borde få ha något med svensk myndighetsutövning att göra.

När Eliasson var chef för Försäkringskassan twittrade han från sitt officiella konto att han “kräks” när han ser eller hör Jimmie Åkesson i en debatt. Redan där kan man tycka att hans tid borde varit över. Men nej, istället blev han belönad och befordrad till rikspolischef.

För någon vecka sedan avslöjades att polisen under Eliassons ledning hemligstämplar alla brott som har med “flyktingar” att göra, med största sannolikhet för att kunna hemlighålla vidden av asylkriminaliteten för det svenska folket.

När så en libanesisk kvinna som arbetar på ett hem mördas av ett “ensamkommande flyktinbarn” så kliver karln över varje anständighets gräns. Se klippet här ovan. Hör hur han nästan grinar när han sittar och ojar sig över förövaren och hur hårt den personen måste ha haft.

För detta får han 153 000 kronor i månaden av svenska arbetares skattepengar.

Fyfan vilken usel djävul du är Eliasson. För din egen skull bör du avgå omgående, för ilskan mot dig och ditt vansinne kokar därute i stugorna och folkets dom lär med rätta bli hård.

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp