Har kriget om Europa börjat?

En mobb bestående av illegala invandrare och vänsterextremister ger sig på en familj i deras hem i Calais. Allt fångas på film. Kommer detta få de reaktioner som är nödvändiga?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

En mobb bestående av illegala invandrare och vänsterextremister ger sig på en familj i deras hem i Calais. Allt fångas på film. Kommer detta få de reaktioner som är nödvändiga?

I lördags genomförde olika vänstergrupper en demonstration tillsammans med illegala invandrare boende i det stora flyktinglägret the Jungle i Calais, Frankrike. Dessa “flyktingar” har gjort sig kända för att angripa lastbilschaufförer och journalister. Nu kan de lägga en attack på boende i närområdet till meritlistan.

Demonstranterna bussades till platsen med hjälp av grupper No Borders movement och de kom från Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Storbritannien. På plats slöt de upp med ockupanterna i the Jungle. En grupp av kollaboratörer (vänsterextremister) och ockupanter (illegala invandrare) tog sig till ett bostadsområdet istället för att delta i den stora demonstrationen. Väl där trakasserar de boende och ger sig på en familj som har modet att stå upp för sig själva.

En i familjen känner sig till sist tvungen att ta fram ett gevär för att försöka skrämma bort mobben. Man ser ett litet barn, livrädd, i huset. Polisen kommer senare att gripa mannen med geväret och man skall nu besluta huruvida åtal skall väckas. Geväret var ett luftgevär.

Det kan inte längre finnas någon tvekan om vad européerna nu står inför. I främlingsinvasionens spår har vi sett ockupationens fotsoldater angripa gränspolis och militär vid gränserna; vi har sett dem vandra i kolonner genom Europa; vi har sett dem attackera och förnedra våra kvinnor och unga. På plats i Europa understöds de av kollaboratörer inom vänstern och de hålls om ryggen av politiker och massmedia.

Vi lever i begynnelsen av ett inbördeskrig. Är du fiende eller vän? Vet du vem som är fiende eller vän? Vi måste prata om absoluta ställningstaganden och förklara att det inte duger att låtsas som inget. Vi måste komma till sans med att det som väntar oss inte är det spel politikerna leker i plenisalen, med sina debatter. För oss vanligt folk blir det alltmer en fråga om liv eller död.

Se familjen i Calais, det kunde lika gärna varit din familj. Vi har över 150 000 officiella asylanter i Sverige och snart är våren här. Miljoner väntar vid Europas gränser.

Är du en fiende eller en vän?

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp