Kanske är en 22-årig kvinnas liv värt det…

Kanske är det så att vi nationella helt enkelt inte begriper varför mord på svenskar, sexattacker med mera är ett rimligt pris att betala för mångkultur och massinvandring. Kan inte regeringen, Aftonbladet och Expo förklara det för oss.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det kanske är värt det? En ung 22-årig kvinna mördades i morse på boende för “ensamkommande flyktingbarn” i Mölndal. Polisen säger att det man mötte när man kom dit var en “brottsplats med inslag av mycket våld”.

Återigen tänker jag på begreppet “barn” i sammanhanget. På det aktuella HVB-hemmet är åldern på de boende 14 till 17 år. Aldrig någonsin kallas man barn i den ålder annars. Men det låter ju mer ofarligt med “barn” än ungdomar eller tonåringar.

Problemet är ju verkligheten och den slog till med full kraft denna morgon. Ett “barn” knivmördade en i personalen. Det är något speciellt med dessa “barn” från möna-regionen; det är “barn” som sexuellt ofredar småtjejer på badhus eller stryker runt på centralen i Stockholm och får poliskåren att gå på knä.

Men kanske är det värt det? Personligen kan jag inte förstå hur det skulle kunna vara det, men uppenbarligen finns det många som tycker det. Politiker framförallt, men också journalister och en massa frivilligarbetare som gör allt de kan för att sprida sitt refugees welcome över jorden. Vet de något jag inte vet? Förstår de något jag inte förstår?

Snart nog kommer alla svenskar känna någon som råkat illa ut på grund av den förda politiken (eller själva råkat illa ut). Min stilla undran är om Löfven och Romson, Helin och Wolodarski, Aschberg och Poohl med flera är beredda att öppet och ärligt, inför svenska folket, säga att mord, våldtäkter med mera är ett rimligt pris att betala för… ja, för vad? För att Sverige ska sluta vara svenskt? För att hundratusentals främlingar ska kunna snylta på den svenska välfärden? Ja, varför?

Medmänsklighet kanske de säger, för medmänskligheten och asylrätten. En 22-årig kvinnas liv i ena vågskålen och asylrätten i andra. Offra 22-åringen! Offra också lilltjejen i Säffle, det är värt det!

Jag kan erkänna att jag har svårt att uppröras över mordet i Mölndal annat än principiellt. Det finns ett eget ansvar att ta hänsyn till. Förvisso var den unga kvinnan barn av sin tid och inte ett dugg förberedd på verkligheten. I hennes värld var det “ensamkommande flyktingbarn”, stackars krakar som hon skulle rädda. Så var hon uppfostrad och det blev hennes död.

Listan på medskyldiga till hennes död kan göras lång. Den som gjorde det, naturligtvis, men också alla som sett till att driva på den mordiska politiken som förs. Det är människor som aldrig ställs till svars, som aldrig behöver förklara varför 22-åringens liv var värt det, eller de mördade svenskarna på Ikea i Västerås, eller… ja, också den listan kan göras lång.

Men som sagt, kanske vet de något jag inte vet. Men det vore bra om de ville dela med sig av kunskapen om varför svenskars liv är värda att offras.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp